SE

logo

Vill ni nå fler och sälja mer?

Anslut till Vollo

Vad är Vollo egentligen?

Vollo är en onlinebaserad marknadsplats där kunder via app eller webbplats kan handla från sina lokala butiker med omgående leverans. Våra personliga bud, Vollers, plockar varorna kunden vill ha, från butiken kunden valt och levererar allting till önskad adress. Genom att digitalisera all fysisk handel vill vi bli våra kunders förstahandsval för on-demand leveranser.

Vad innebär Vollo för ert företag?

Självgående

Vi sköter oss själva och tar varken butikens lagerutrymme, personal eller andra resurser i anspråk. Vi handlar som helt vanliga kunder och passar väl in i era befintliga rutiner. Ni märker knappt att vi är där.

Plug and play

Det krävs inga investeringar eller krångliga avtal för att komma igång. Vi ansvarar för allting - från beställning till leverans utan att ni behöver investera en krona.

Pay-as-you-go

Med oss når ni fler och säljer mer. Utan fasta avgifter och med endast en fast provision på den omsättning vi genererar till er har ni allt att vinna. Fortsätt er verksamhet som vanligt och koppla upp den mot framtiden.

Kontakta oss

Om du vill koppla upp din butik till Vollo, skicka en kontaktförfrågan så hör vi av oss inom 24 h.

Företagsnamn*

Kontaktperson

Org. nr.

Email*

Telefonnummer*

Postnummer

Välj typ av företag*:

Bageri

Deli

Matbutik

Apotek

Annan

Fält markerade med * är obligatoriska. Genom att klicka på “Skicka ansökan” godkänner jag Vollo AB:s Allmänna villkor samt Integritetspolicy.